En mann og en kvinne tatt for å ha smuglet kjøtt, sprit og tobakk

Politiet søker etter to til fire østeuropeere som løp til skogs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet leter etter to til seks østeuropeere etter at  tre biler med kjøtt, sprit og tobakk ble stoppet i dag.

Bilene ble stoppet mellom Flå og Nesbyen i Nordre Buskerud, og politiet pågrep to menn og en kvinne i forbindelse med beslaget.

Beslag - Vi pågrep tre personer i en bil, men personene i de to andre bilene stakk av til skogs. Vi foretar nå søk i området, opplyser operasjonsleder ved Nordre Buskerud politististrikt, Espen Sola, til Dagbladet.

I går gjorde politiet i Østfold et rekordbeslag av alkohol og tobakk, der ni personer lyktes med å rømme til skogs. Syv av dem ble pågrepet i dag.

- Personene bak beslaget i dag gjelder også østeuropeere. Nå er vi i en søkefase og er opptatt av å sikre de involverte. Så får vi ta etterforskningen i etterkant, sier Sola.

Tungt lastet Politiet stoppet den første bilen rundt klokka 11 i dag etter tips fra publikum.

Sola har ikke oversikt over detaljer rundt beslaget.

- Alle tre bilene var tungt lastet, sier han.

Flere på frifot Tollvesenet anser smuglingen som organisert kriminalitet, og opplyste til Dagbladet i går at mange av de involverte under gårsdagens rekordbeslag ved Rygge fortsatt er på frifot.

- Vi vet at ikke alle ble stoppet. Noen biler snudde og kom seg tilbake til Sverige, sier kontorsjef ved Svinesund tollsted Wenche Fredriksen.