En mann omkommet og tre skadd i trafikkulykke i Drammen

Mann (18) livstruende skadd.

KRAFTIG SAMMENSTØT: Fire personer er involvert i en stygg ulykke i Konnerudgata i Drammen. Foto: Joakim Fjeldli
KRAFTIG SAMMENSTØT: Fire personer er involvert i en stygg ulykke i Konnerudgata i Drammen. Foto: Joakim FjeldliVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann omkom og tre andre ble fraktet til sykehus etter en alvorlig bilulykke i Konnerudgata i Drammen i dag.

- Det var to personbiler involvert. I den ene bilen satt det to menn - en av dem er omkommet, mens den andre er sendt til Ullevål sykehus med livstruende skader, sier Truls Fjeld, operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt.

Mannen med livstruende er 18 år gammel. I den andre bilen satt en kvinne i 50-årene, som er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader, og en kvinne på 18 år, som er fraktet til sykehuset i Drammen.

Tok fyr Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.30, og Konnerudgata var stengt i flere timer etter ulykken, før den ble åpnet for trafikk igjen.

To luftambulanser ble kalt til stedet hvor de to personbilene kolliderte, omtrent på toppen av Konnerudbakken, melder Drammens Tidene.

Vitner forteller til avisa at det skal ha tatt fyr i motorrommet på en av bilene etter det kraftige sammenstøtet. Den omkomne mannen var i 20.30-tida søndag kveld ikke identifisert.

Truffet i siden Politiets teknikere og Vegvesenet skal undersøke bilene og ulykkesstedet, og vet foreløpig ikke hva som forårsaket ulykken.

- Det jeg kan si er at en av bilene har truffet den andre i siden, sier operasjonsleder Fjeld.