En mann siktet etter påkjørsel

En 40-årig mann fra Tønsberg-distriktet er siktet for uaktsom kjøring etter at en 19-åring omkom da han ble påkjørt på Tjøme natt til i dag. Den siktede mannen har forklart at han skal ha kjørt over noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han meldte seg etter at store politistyrker søndag hadde lett etter føreren av en rød bil som ifølge vitneobservasjoner skulle ha kjørt på 19 år gamle Svein Haraldsen fra Tjøme. Mannen var fører av bilen som skal ha vært innblandet i påkjørselen, og han meldte seg sammen med en kvinne som var passasjer.

Avhørt

Begge var i dag ettermiddag avhørt av politiet.

- Mannen har forklart at han registrerte at han hadde kjørt over noe. Han tenkte ikke over at dette kunne være en person. Ut fra det som har kommet fram konkluderer vi at det er sannsynlig at han har kjørt over denne fotgjengeren, sier politiinspektør Heide Aas Larsen ved Tønsberg politidistrikt til NTB.

Sjåføren skal ikke ha opplyst om hastigheten han kjørte i.

Uklart hendelsesforløp

Politiet kjenner ikke til hendelsesforløpet, og utelukker derfor ikke at flere biler kan være involvert. Påkjørselen har trolig skjedd ved 02.30-tiden søndag.

Bilen mannen kjørte, er rød og den er beslaglagt av politiet for nærmere undersøkelse.

- Jeg regner med at både tekniske undersøkelser av bilen og obduksjonsrapporten kan gi oss flere svar, sier politiinspektøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer