Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En mann skutt på Grønland

Ble sendt til Ullevål. Mannen er utenfor livsfare.

JAKTER PÅ TO PERSONER: Politiet leter etter en grønn bil i forbindelse med skyteepisoden på Grønlandsleiret i Oslo sentrum i ettermiddag. Foto: SCANPIX
JAKTER PÅ TO PERSONER: Politiet leter etter en grønn bil i forbindelse med skyteepisoden på Grønlandsleiret i Oslo sentrum i ettermiddag. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En mann i slutten av 30-åra ble i ettermiddag skutt på Grønland i Oslo sentrum.

Politiet fikk melding om skyteepisoden like ved politihuset på Grønland klokka 14.09.  Mannen skal være av utenlandsk opprinnelse.

Mannen ble sendt til Ullevål, men i 17-tida kunne leder for Sentralvakta i Oslo, Kjell Pedersen, fortelle til Dagbladet at tilstanden til den vedkommende ikke er livstruende.

Ingen er pågrepet i tilknytningen til skyteepisoden. Pedersen vil ikke kommentere om de driver etterforskning mot et bestemt miljø eller gjeng.

Innsatsleder på stedet, Jon Bastiansen, sier til aftenposten.no at det ble avfyrt minst tre skudd.

- Skytingen fant sted utenfor et bilverksted i Grønlandsleiret 73. Personen ble truffet i ryggen, sier han.

En grønn Chrysler Grand Voyager med to personer har blitt observert kjørende fra stedet. Politiet leter nå etter denne bilen.

Et vitne som bor i en av bygårdene i nærheten forteller til Dagbladet at de hadde hørt bråk fra bilverkstedet i gårkveld rundt halv åtte.

- Det var hyling og skriking, sier vitnet som ikke vil bli navngitt. Hun beskriver bråket som krangling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media