En milliard - nei takk!

Chelsea-eier Roman Abramovitsj er på husjakt. Ifølge Se og Hør har han tilbudt reder John Fredriksen nesten en milliard kroner for hans luksusvilla i Chelsea i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): John Fredriksen skal ha kjøpt den særdeles fasjonable boligen, «the old rectory», i Old Chruch Street i Chelsea i London, for 520 millioner for tre år siden.

Se og Hør skriver at den styrtrike oljemilliardæren Abramovitsj, som har brukt halvannen milliard kroner på fotballklubben Chelsea, vil ha villaen.

Londons dyreste

Han skal ha tilbudt 950 millioner kroner for boligen, som skal ha Londons største private hage på 12 mål.

Men Fredriksen skal ha sagt nei til å selge til Europas nest rikeste mann. Ifølge Dagbladets kilde ville huskjøpet vært Londons dyreste dersom det hadde blitt gjennomført.

Villaen skal ifølge Se og Hør være på 3000 kvadratmeter. Eiendomsmekler Victoria Soames holder til like ved villaen, og er meget hemmelighetsfull.

-  Ingen kommentar

-  Jeg kan bekrefte at Fredriksen kjøpte eiendommen for tre år siden. Utover det har jeg ikke lov til å kommentere saken, sier hun til Dagbladet.

Fredriksens villa og hage er omgitt av høye murer. I området rundt ligger designerbutikker og trendy kafeer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.