En mistenkt etter drap

En 32-åring har fått status som mistenkt etter nattens drap på Oslos vestkant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet på en mann i slutten av 20-årene skjedde på åpen gate ved 03.30-tida natt til i dag. Den drepte ble funnet innenfor inngangsdøra i en bygning på Skillebekk i Oslo.

Mannen ble rett etter brakt til Ullevål universitetsykehus. Han døde senere døde av skadene han var påført.

Like før åtte i morgen meldte en 32-åring seg for politiet og sa han hadde opplysninger om drapet på Skillebekk i natt. Utover dagen i dag har 32-åringen fått status som mistenkt i saken. Mannen er en kjenning av politiet og tilhører et kriminelt miljø rundt den drepte.

Det var en fest i bygningen der den drepte ble funnet. Andre festdeltakere fant mannen død. Politiet har foreløpig ingen holdepunkter om den drepte var på vei til eller fra festen, men flere av festdeltakerne er avhørt i formiddag.

Politiet ser ingen tilknytning til dette drapet og drapet i Sandakerveien sist tirsdag morgen.

- Ikke tilfeldig offer

- Dette er ikke et offer som tilfeldigvis ble truffet, sier Oddleif Sveinungsen, vaktleder for krimvakta ved Oslo politidistrikt, til NTB.

- Han hadde ikke papirer på seg. Dette er en mann som vanket i et miljø der man ikke kjenner hverandres etternavn, men velger å snakke til hverandre med fornavn, sier Sveinungsen.

Ukjent bil

- Vi har opplysninger om at det skal ha kjørt en bil forbi i området, men så langt kjenner vi ikke til om den har noen forbindelse til episoden, sier Ellen Ulvin, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til NTB.

I dag skal politiet foreta en rundspørring i området der den drepte ble funnet. Politiet ber personer, enten gående eller kjørende som var i området i det aktulle tidsrommet i natt om å melde seg.

<B>DRAP:</B> Ved denne oppgangen i Gabelsgate ble en mann skutt og drept natt til lørdag.