<strong>DAMEBLIKKET:</strong> Selv om han er sammen med en av verdens vakreste kvinner, Elisabetta Canalis (t.v.), flakker George Clooneys blikk når det er andre damer i nærheten. Foto: Stella
DAMEBLIKKET: Selv om han er sammen med en av verdens vakreste kvinner, Elisabetta Canalis (t.v.), flakker George Clooneys blikk når det er andre damer i nærheten. Foto: Stella Vis mer

En notorisk skjørtejeger

George Clooney har hatt mange vakre kvinner på sin arm opp gjennom tidene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

Hollywoods mest gjenstridige ungkar har uttalt at han aldri kommer til å gifte seg eller få barn. Nå er kjekkasen forelsket i nok en skjønnhet.

Smelter pikehjertene

George Clooney (48) er hva man kan kalle en godt voksen mann, men det hindrer ham ikke i å smelte pikehjerter i alle aldre.

Helt siden han ble kjent som Dr. Doug Ross i TV-serien «ER» i 1994, har han sjarmert kvinner i senk.

George Clooney regnes som en av Hollywoods mest notoriske ungkarer, og han er en skjørtejeger av rang.

Elsker vakre kvinner

Han elsker vakre kvinner, og gjør ikke noe som helst forsøk på å skjule det. legger ikke skjul på det.

Men i motsetning til de fleste andre mannlige Hollywood-skuespillere involverer han seg sjelden eller aldri i sine kvinnelige filmstjerne-kolleger.

George foretrekker mindre kjente damer fremfor store kjendiser. Den eneste fellesnevner er at de alltid er fantastisk vakre.

Gikk til Travolta

Da George fremdeles var en strebende, ung skuespiller i Hollywood på slutten av 80-tallet, bodde han sammen med sin daværende kjæreste, skuespilleren Kelly Preston (som nå er gift med John Travolta).

Dette forholdet varte i tre år.

Balsam for sjelen

Allerede noen måneder etter at det ble slutt giftet han seg med skuespilleren Talia Balsam i Las Vegas. Paret holdt sammen i tre år, men George ser likevel ikke på giftermålet som det smarteste han har gjort.

- Jeg var mest sannsynlig - definitivt - ikke en som burde ha giftet seg på det tidspunktet, sa George til bladet Vanity Fair i etterkant.

Så sikker er han at dette var feil at han også senere har uttalt at han aldri kommer til å gifte seg igjen eller få barn.

Intimitetsfrykt

Det neste lange forholdet hans var med den franske servitøren Celine Balitran som han møtte i Paris under innspillingen av «The Peacemaker» i 1996.

Den tolv år yngre fransesen flyttet med han til Los Angeles. Etter tre år forlater Celine ham, og skuespilleren sier til bladet Esquire at han elsker singellivet og forteller at det ble slutt mellom de to på grunn av hans frykt for intimitet.

Av og på

På begynnelsen av 2000-tallet hadde han et av-og-på forhold med både den engelske modellen og TV-personligheten Lisa Snowden, og skuespilleren Krista Allen.

I tillegg rakk han et kortere forhold med kanadiske Maria Bertrand i 2002.

Mente alvor

Mange trodde at han var rede til å slå seg til ro, da han møtte Sarah Larsen i 2007. Den 18 år yngre servitøren møtte George da filmen «Ocean?s Thirteen» hadde i premiere i Las Vegas.

De to så ut til å være uadskillelige, og George viste at han mente alvor med den unge brunetten da hun som den aller første av hans kjærester fikk lov til å være med ham på Oscar-utdelingen i 2008.

Tre måneder senere gikk imidlertid George nok en gang tilbake til singellivet.

Nakemodell

Og han holdt seg singel i over et år, helt til han nylig ble sammen med den italienske danseren, nakenmodellen og TV-personligheten Elisabetta Canalis.

Bare dager etter at han møtte den 17 år yngre brunetten i Roma, tok han henne med til villaen sin i Lake Como i Italia.

Paret viste seg offentlig sammen for første gang under filmfestivalen i Venezia i sommer, og allerede da ble paret omtalt som det nye Brad og Angelina.

Kvinnen i hans liv?

Med George sine utallige damehistorier, og hans frykt for nære forhold, så spørs det kanskje hvor lenge den unge italienske skjønnheten vil klare å holde på Mr. Clooneys oppmerksomhet.

Men hvem vet, kanskje han endelig har har funnet kvinnen i sitt liv?

Gudene skal vite at han har lett mer enn de fleste...Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no: Les her.

George Clooney og hans første og siste kone - Talia Balsam. Foto: Stella
George Clooney og hans første og siste kone - Talia Balsam. Foto: Stella Vis mer
George Clooney og Kelly Preston - nå Mrs Travolta.
 Foto: Stella
George Clooney og Kelly Preston - nå Mrs Travolta. Foto: Stella Vis mer
George Clooney og Krista Allen. Foto: Bulls
George Clooney og Krista Allen. Foto: Bulls Vis mer
George Clooney og Celine Balitran i 1998. Foto: Stella
George Clooney og Celine Balitran i 1998. Foto: Stella Vis mer
George Clooney og Lisa Snowden. Foto: Stella
George Clooney og Lisa Snowden. Foto: Stella Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer