Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En omkom - fem til sykehus

En person omkom og sju personer ble sendt til sykehus etter fem ulykker det siste døgnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 18 år gammel mann omkom i en trafikkulykke i Kvinnherad i Hordanger natt til fedag. Mannen var passasjer i bilen som kjørte utfor veien like før klokka 02.00. Sjåføren ble sendt til Haukeland sykehus i Bergen med alvorlige skader, får Dagbladet :på nettet opplyst. Passasjeren kom fra ulykken med lettere skader.

Politiet vet forløpig ikke årsaken til ulykken.

Ellers har det så langt ikke vært noen dødsulykker på veiene.

Fredag formiddag kolliderte to biler på Strømsveien i Oslo. Førerne av personbilene ble brakt til Ullevål sykehus med moderate skader. I Bergen var det to motorsykkel-ulykker fredag. Ved 12-tiden kjørte en kvinnelig motorsyklist på en bil ved Arna. Hun ble fraktet til Haukeland sykehus, men politiet har forløpig ikke oversikt over skadeomfanget. Seinere på dagen, ved 17.15-tiden, veltet en motorsykkel med to personer. Begge har fått bruddskader i beina.

I Finnmark ble en kvinne sendt til sykehuset i Hammerfest med helikopter etter en scooterulykke ved Alta fredag morgen. Skadene skal ikke være alvorlige.