STYGG ULYKKE: Bilene ble maltraktert, en omkom og fem ble sendt til sykehus. Den omkomne satt ikke i denne bilen. Foto: Tor Aage Hansen
STYGG ULYKKE: Bilene ble maltraktert, en omkom og fem ble sendt til sykehus. Den omkomne satt ikke i denne bilen. Foto: Tor Aage HansenVis mer

En omkom etter trafikkulykke med bilbrann

Fem sendt til sykehus etter trafikkulykke på Frøya i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): To personer ble sittende fast etter ulykken. Bilene begynte å brenne. Fem av de totalt seks involverte er nå sendt til St. Olavs hospital. Hvor alvorlige skader det er snakk om er ikke kjent.

Ved 0030-tida melder NTB at en person omkom i ulykken.

Helikopter— To av de skadde ble sendt med redningshelikopteret og er framme på sykehuset. To andre er på vei med luftambulanse, og sistemann er på vei i ambulanse, men vil bli plukket opp av redningshelikopteret så snart det har vært på Ørlandet og etterfylt drivstoff, sier operasjonsleder Harald Todal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB en halv time etter midnatt torsdag.

En av de to bilene sto i brann da redningsmannskapene kom fram til ulykkesstedet, og den omkomne satt i denne bilen.

Det var ved Skarsvågen på Frøya at ulykken skjedde.


- Bilene kolliderte, en til to mil fra tunnelen. Begge bilene begynte å brenne, sier operasjonsleder Todal til Dagbladet.


Front mot front- Kollisjonen skjedde front mot front. Føreren av en av bilene omkom, sier innsatsleder Gjermund Bjørkøy i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.


Politiet vil nå foreta tekniske undersøkelser på åstedet. Krimteknikere fra Trondheim og personell fra Statens vegvesen bistår.

Krimteknikerne ankom stedet i 0210-tida, og veien vil bli holdt stengt.


Politiet fikk melding om ulykken klokka 23.18.Dagbladet kommer med mer.