Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En omkom i kollisjon

Oslo (ANB): En person omkom da en personbil og en lastebil kolliderte på riksvei 17 ved Åseli i Bodø kommune mandag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi kan bekrefte at en person er omkommet i ulykken. Ulykken skjedde da en personbil og en lastebil kolliderte i en møteulykke, og det er føreren av personbilen som er omkommet, sier operasjonsleder Nils Petter Mikalsen ved Salten politidistrikt til Avisa Nordland.

Ulykken skjedde på riksvei 17 ved Åseli, like sør for Saltstraumen ved 11.30-tiden i dag.

Lastebilen kjørte sørover, mens personbilen var på tur nordover mot Bodø. De to bilene kolliderte på en rett strekning 6-700 meter nord for Åselibrua. Det var ikke glatt på veien da ulykken skjedde.

Riksvei 17 er stengt i begge retninger etter ulykken. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling