Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En omkom og seks er skadet etter frontkollisjon

Frontkollisjon på Lillehammer bru.

DØDSULYKKE: En person omkom etter at to biler frontkolliderte på Lillehammer bru på E6 lørdag kveld. Ytterligere seks personer er sendt til sykehus.
Foto: Kristoffer Øverli Andersen / Scanpix
DØDSULYKKE: En person omkom etter at to biler frontkolliderte på Lillehammer bru på E6 lørdag kveld. Ytterligere seks personer er sendt til sykehus. Foto: Kristoffer Øverli Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillehammer (NTB): En person omkom etter at to biler frontkolliderte på Lillehammer bru på E6 lørdag kveld. Ytterligere seks personer er sendt til sykehus.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.05.

- To er kjørt til sykehuset på Gjøvik, fire er sendt til Lillehammer, to blir mest sannsynligvis sendt til Ullevål og en person omkom på stedet, sier operasjonsleder Ann Karin Sundgården ved Gudbrandsdalen politidistrikt til NTB.

SEKS TIL SYKEHUS: Ulykken skjedde på Lillehammer bru på E6.
Foto: Kristoffer Øverli Andersen / Scanpix
SEKS TIL SYKEHUS: Ulykken skjedde på Lillehammer bru på E6. Foto: Kristoffer Øverli Andersen / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling