En omkommet etter fallulykke i Trøgstad

Den andre fløyet til sykehus med kritiske skader.

LUFTAMBULANSE:- En person er fløyet til sykehus med luftambulanse, sa operasjonsleder Kari Monsen i Follo politidistrikt til Dagbladet om fallulykken i Trøgstad tidligere i dag. Foto: Freddie Larsen
LUFTAMBULANSE:- En person er fløyet til sykehus med luftambulanse, sa operasjonsleder Kari Monsen i Follo politidistrikt til Dagbladet om fallulykken i Trøgstad tidligere i dag. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Politiet i Follo fikk melding om en fallulykke i morges klokka 09.15, og gikk klokka 12.25 ut med en pressemelding om at en person er omkommet på stedet.Den andre skadde er i følge pressemeldingen fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader.  

Jobbet i høyden - Vi vet at det var en fallulykke. De har jobbet i høyden, men akkurat hva de har gjort, vet vi ikke ennå. De var inne i et lagerlokale, sier politioverbetjent Rune Isaksen til Dagbladet.

Han vil ikke si noe om alderen til de to involverte i fallulykken, men forteller at politiet nå jobber med å avklare om det var vitner til selve ulykkesforløpet. 

Alle redningsetatene var på stedet kort etter varslingen.

- Det var vitner som har jobbet i umiddelbar nærhet som varslet redningsetatene om dette, og vi har all grunn til å tro at de varslet raskt, sier Isaksen.

Åstedsundersøkelse «Politiet jobber nå med varsling av de involvertes pårørende. Politiet vil ikke gå ut med nærmere opplysninger om de involverte før alle pårørende er varslet. Politiets kriminalteknikkere gjør nå åstedsundersøkelse på ulykkesstedet», heter det i politiets pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer