Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En omkommet i kollisjon med buss

Møteulykke mellom personbil og rutebuss ved Tretten i Gudbrandsdalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Klokka 12.58 fikk politiet melding om trafikkulykken på E6 nord for Tretten i Gudbrandsdalen.

- I rutebussen var det 14 passasjerer pluss sjafør. Ingen i bussen skal ha kommet til skade. En person som var i personbilen er omkomet, sier lensmann i Øyer, Per H. Jørgensen til Dagbladet.

Det skal ikke ha vært flere personer i personbilen.

Hovedredningssentralen er varslet om ulykken.

- Vi har fått melding fra politiet om at det har vært en møteulykke mellom en buss og en annen bil på Tretten i Gudbrandsdalen. Bussen skal ha veltet. Ifølge meldinga fra politiet er 14 personer involvert i ulykken, sier Andreas Bull fra Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Dagbladet.

Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken rundt klokka 13.

- Vi ble bedt om å bistå med helikopter fra Rygge, men det er ikke mulig å fly derfra nå, på grunn av isning, opplyser Bull.

Politiet vet ennå ikke noe om årsaken til ulykken.

- Det er nok glatt på veiene i området, og vi anmoder folk om å avpasse farten etter forholdene, sier lensmann Per H. Jørgensen.

• Har du tips eller bilder? Ring oss på 24 00 00 00, send e-post til 2400@db.no eller mms til 2400.

(Dagbladet.no kommer med mer.)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling