Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En pågrepet etter voldtektbølgen i sommer

Men politiet er usikre om det er riktig mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 25-åring fra Serbia Montenegro er pågrepet etter et voldtekstforsøk på Bogstad camping 18.juli.

Etter en serie av grove voldtekter i hovedstaden denne sommeren, gikk politiet på mandag ut med bilde og etterlysning av en mann, og det er på bakgrunn av denne etterlysningen han nå er tatt av politiet.

Etter at politiet etterlyste den mistenkte voldtektsmannen gjennom Dagbladet.no og andre media, fikk de flere tips. Et av disse, som ble ringt inn anonymt onsdag kveld, førte politiet til mannen de nå har pågrepet.

- Han befant seg i Christian IV gate, og han ble med oss til politistasjonen frivillig. Det var undersøkelser på et senere tidspunkt som fikk oss til å pågripe mannen. Men dette har ikke noe med voldtektsforsøket å gjøre, men med utlendingsloven, opplyser politiførstebetjent Randi Bones til Dagbladet.no.

Politiet er usikre på om mannen er den samme som «bussmannen» de har etterlyst.

- Han er ganske lik, men samtidig er det noen omstendigheter som ikke er like. Og han nekter selv for å ha noe med saken å gjøre, sier Bones.

Derfor er politiet fremdeles svært interessert i tips fra folk som gjenkjenner mannen, eller kan ha sett noe i forbindelse med voldtektsforsøket 18. juli.

Politiet ettersøker mannen for voldtektsforsøk, og ber publikum som vet hvem han er om å kontakte Oslo politidistrikt på telefon 22669050. 

 29 tilfeller er registrert av voldtektsmottaket i Oslo siden 1. juli.

Foto: Politiet
Foto: Politiet Vis mer
image: En pågrepet etter voldtektbølgen i sommer