Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person død etter skytingen i Stockholm

En person pågrepet. 

SPERRET AV: Området der skytingen fant sted ble i ettermiddag sperret av av politiet. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB Scanpix
SPERRET AV: Området der skytingen fant sted ble i ettermiddag sperret av av politiet. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I ettermiddag opplyste svensk politi at to personer er skadd som følge av skudd avfyrt i Skärholmen sør i Stockholm i ettermiddag.

Ved 19.30-tida i kveld bekrefter politiet at en person er død som følge av skadene. Tilstanden er kritisk for den andre personen som ble skadd under skytingen.

«Dette innebærer at det nå er snakk om drap og drapsforøk. Flere personer har vært inne til avhør. Dette betyr ikke at de er mistenkt for kriminelle handlinger», skriver politiet klokka 19.40.

Klokka 22.45 opplyste politiet at én person er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Ble kjørt til sykehus

Politiet fikk melding om skytingen klokka 15.05 og søker etter en eller flere gjerningspersoner.

- To personer er skutt, sier Lars Byström, politiets presstalesperson til Aftonbladet.

Avisa skriver at begge skal ha sittet i samme bil da skuddene ble avfyrt, men at de ble funnet et stykke fra hverandre.

I en pressemelding skriver politiet i Stockholm at de har sperret av stedet.

De opplyser videre at begge de skadde er kjørt til sykehus og at en drapsetterforskning ble satt igang klokka 15.20.

Satt inn store ressurser

- Vi setter inn en stor politiressurs for å hente inn vitner og sikre bevis. Formålet er å pågripe gjeringspersoner. Per nå har vi ikke pågrepet noen, sier Byström til SVT.

Klokka 16.20 kom politiet med en ny oppdatering:

«Politiet arbeider med flere patruljer i området. Det gjennomføres også samtaler med vitner og vi går fra dør til dør. Hundepatruljer er også på plass og det undersøkes om det finnes kameraer i området.»

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling