Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person døde da bilen kolliderte med traktor

En kvinne omkom og to personer ble hardt skadd i en voldsom trafikkulykke øverst i Innsetlia i Rennebu kommune i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 35 år gammel kvinne er meget alvorlig skadd, ifølge St. Olavs Hospital i Trondheim i Sør-Trøndelag. Sykehuset opplyser at hun er til operasjon og at situasjonen er uavklart.

En sju år gammel gutt er også brakt til St. Olavs Hospital med alvorlige skader. Han ligger på intensivavdeling og situasjonen er stabil.

Traff traktor

Ulykken skjedde da en personbil på vei nordover kom over i motgående kjørefelt der den traff en traktor. Bilen som kjørte inn i traktoren kom i brann.

- I bilen var det to kvinner og en sju år gammel gutt. Den ene kvinnen omkom. Den andre kvinnen og gutten er fraktet til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Jens Arne Haugum til NTB natt til søndag.

De skadde ble fraktet fra ulykkesstedet i luftambulanse og ambulanser.

Årsak ukjent

Haugum legger til at politiet ikke kjenner identiteten til de skadde, men at de arbeider med saken.

- En bil, som lå bak bilen som kom over i feil kjørebane, ble også involvert da den kjørte inn i de andre bilene, opplyser Haugum og legger til at politiet har ennå ikke kunnskap om disse personene er skadd.

Kollisjonen skjedde like etter klokken 20 lørdag.

Stedet der kollisjonen fant sted ligger på riksvei 3 like før den munner ut på E6 nord for Oppdal.

- Det var tørt føre på veien og vi kjenner ikke årsaken til at ulykken skjedde, sier Haugum.

(NTB)