En person funnet omkommet etter at lastebil havnet i vannet

Funnet av dykkere.

FUNNET OMKOMMET: En person er funnet omkommet av dykkere etter at en lastebil havnet i fjorden ved Balestrand i Sogn og Fjordande. Foto: Lars Jonas Pedersen
FUNNET OMKOMMET: En person er funnet omkommet av dykkere etter at en lastebil havnet i fjorden ved Balestrand i Sogn og Fjordande. Foto: Lars Jonas PedersenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet og bekreftet omkommet etter at en lastebil havnet i fjorden ved Balestrand i Sogn og Fjordande.

Det var dykkere som fant den omkomne personen i førerhuset på bilen.

- Jeg kan bekrefte at en person er funnet omkommet. Så langt er det ingenting som tyder på at det var flere i bilen, og vi kommer ikke til å lete videre, sier Olaug Holme, operasjonsleder ved Sogn og Fjordande politidistrikt til Dagbladet.

Kjørte av veien Holme forteller at det ikke er noe som tyder på at flere kjøretøy har vært involvert i ulyken. Pårørende er ikke varslet.

Politiet fikk melding om ulykken fra folk på stedet klokka 11.51 i formiddag. Kjøretøyet hadde kjørt av fylkesvei 55 mellom tettstedene Balestrand og Høyanger.

- Lastebilen ligger ca. ti meter fra land, opplyser Espen Rysjedal, operatør ved 110-sentralen i Sogn og Fjordane, til Dagbladet.

Tydelige spor Det er uklart hvilken type lastebil det er snakk om, og hvilket firma den tilhører. Politiet vil nå etterforske saken.

- Det er tydelige spor etter lastebilen på land. Det ser ut som den har krysset veien i en slak sving, gått gjennom autovernet og så havnet i sjøen, sier Lars Jonas Pedersen til Dagbladet.

Flere dykkere, luftambulansen og er Sea King-helikopter deltok i leteaksjonen.