FRAKTET TIL SYKEHUS: En person ble knivdrept på Dale mottakssenter i Sandnes i kveld. Vedkommende ble fraktet til Stavanger sykehus med ambulanse, men livet sto ikke til å redde. Foto: Ronny Hjertås
FRAKTET TIL SYKEHUS: En person ble knivdrept på Dale mottakssenter i Sandnes i kveld. Vedkommende ble fraktet til Stavanger sykehus med ambulanse, men livet sto ikke til å redde. Foto: Ronny HjertåsVis mer

En person knivdrept på asylmottak i Sandnes

Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er knivstukket på Dale mottakssenter i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Politiet fikk melding om knivstikkingen like før klokka ti i kveld.

Mannen ble stukket i brystet. Han ble fraktet til Stavanger sykehus med ambulanse, men livet sto ikke til å redde, opplyser sykehuset til Dagbladet.

Store styrker Politiet har ikke pågrepet noen for knivstikkingen, og vet ikke om beboere på mottaket var involvert.

- Vi har store styrker ute på jakt etter en eller flere gjerningsmenn, sier operasjonsleder Victor Jensen i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser at politiet nå blant annet jobber med sporsikring på asylmottaket.

- Uoversiktlig Operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt opplyste tidligere i kveld at det var uklart om gjerningspersonene kan ha kjørt fra stedet.

- Vi stanser biler som kjører fra Dale, sier Geir Gjesdal til Aftenbladet.no.

Stavanger sykehus opplyser til Dagbladet at pårørende er varslet.

Det er Hero Norge som driver mottakssenteret, som huser rundt 300 asylsøkere. Regionsjef Bente L. Dalaker sier til Dagbladet klokka 23.30 at hun nettopp har fått beskjed om knivstikkingen. Hun vet heller ikke om noen av deres beboere var involvert.

- Jeg holder på å prøve å skaffe meg oversikt, og det har jeg ikke klart ennå. Jeg forstår at situasjonen er uoppklart og uoversiktlig, sier Dalaker.

Dagbladet følger saken.