Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person knivstukket på hotell i Oslo

Det melder Oslo-politiet på Twitter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokken 04.04 natt til lørdag fikk Oslo-politiet inn melding om slåssing mellom flere personer i 9.etasje på hotellet Comfort Express i Møllergata i Oslo sentrum.

- I det vi kommer til stedet finner vi en person som er knivstukket. Det har antageligvis skjedd ute i trappeløpet, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tor Jøkling til Dagbladet.

Ambulansepersonell var også raskt på stedet og tok med seg en mann, som skal være i 20-årene, til sykehus. Mannen hadde stikkskader i kroppen.

- Vi har fått beskjed om at han havnet rett på operasjonsbordet, og det tolker vi som at det er realtivt alvorlig, sier Jøkling.

På hotellet tok politiet kontroll på to personer, en mann og ei kvinne. De er innbragt til politihuset.

- Da skal vi prøve å få avklart om en av disse står bak denne kroppsskaden. En av dem er gjerningspersonen, sier Jøkling.

- Dere har ikke mistanke om at det har vært flere involverte som dere ikke har kontroll på?

- Det er ikke noe som tyder på det. Vi var på stedet veldig raskt, så vi tror vi har fått kontroll på alle involverte.

Det var ansatte på hotellet som varslet om hendelsen. Hvorvidt det var noen vitner til knivstikkingen er foreløpig uvisst.

Politiet jobber nå videre med krimtekniske undersøkelser, sporsikring og avhør.

Saken oppdateres