En person omkom etter boligbrann i Oslo

I tillegg er en person sendt til Ullevål sykehus med skader etter brann i en boligblokk på Voksen i Oslo.

BRANN: Brannvesenet var på stedet med sju biler under en brann på Voksenåsen i Oslo natt til langfredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BRANN: Brannvesenet var på stedet med sju biler under en brann på Voksenåsen i Oslo natt til langfredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk melding om brannen klokka 23.18. En snau time seinere melder politiet at en person er omkommet.

De øvrige beboerne i boligblokka har blitt evakuert. En av disse har blitt lettere skadd og er kjørt til Ullevål sykehus.

To evakuerte

- Så langt har vi evakuert to personer. Det bor flere i bygget, men det ser ut til at de ikke er hjemme, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Politiet har foreløpig ikke identifisert den omkomne, som ble erklært død på stedet. Når ID er bekreftet, vil de varsle pårørende.

Klokka 00.35 melder politiet at brannvesenet har slukket brannen.

Politiets operasjonsleder opplyser søndag morgen at en er uskadd og en har pådratt seg skader av de to andre personene som var i leiligheten.

Kraftig brann

- Det har vært en kraftig brann. Vi kan foreløpig ikke si noe om brannårsaken, men vi har grunn til å tro at brannen startet i avdødes leilighet, sier Stokkli, som også opplyser om at kriminalvakta er på stedet og at det vil bli foretatt tekniske og taktiske undersøkelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer