Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person omkom etter brann i Stavanger

En person er funnet omkommet etter brann i leilighet i Stavanger.

DØDSBRANN: I dette leilighetskomplekset i Stavanger omkom en person i brann. Foto: Jan Ove Høgsveen
DØDSBRANN: I dette leilighetskomplekset i Stavanger omkom en person i brann. Foto: Jan Ove Høgsveen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Vi har hatt en brann i en leilighet i Stavanger. Brannen er nå under kontroll, sier operasjonsleder Charles Bøglid i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

En omkommet
- Vi har funnet en person omkommet i leiligheten. Vi jobber med å varsle de pårørende, og vil derfor ikke gå ut med ytterligere detaljer om dem omkomne, sier han.

Bøglid er også varsom med å gå ut med detaljer om hvordan etasje brannen oppsto.

- Brannårsaken kan vi ikke si noe om. Åstedet er sikret, og vi vil gjøre kriminaltekniske undersøkelser. Vi har foreløpig ingen teorier om brannårsak, sier han.

Slukningsarbeid forhindret
Etter det Dagbladet erfarer ble slokningsarbeidet forhindret av bygningsarbeider i området.

- Det stemmer. Vi fikk melding om at det pågår bygningsarbeid på stedet, og at det ga problemer for brannvesenet. Om det kunne forhindret dødsbrannen, kan jeg ikke si noe om.

Politiet fikk melding om brannen klokka 02.51. Politiet foretok evakuering av de nærmeste leilighetene, men ingen andre personer er skadet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling