En person omkom i bilbrann i Agder

Bil frontkolliderte med vogntog.

TRAGEDIE:  En person er bekreftet omkommet etter den dramatiske ulykken på E18 i Tvedestrand i ettermiddag. Foto: Øystein Darbo/Tvedestrandsposten.
TRAGEDIE: En person er bekreftet omkommet etter den dramatiske ulykken på E18 i Tvedestrand i ettermiddag. Foto: Øystein Darbo/Tvedestrandsposten.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er bekreftet omkommet etter at en personbil frontkolliderte med et vogntog på E18 ved Sogne i Tvedestrand.

Ulykken skjedde etter at en personbil på vei vestover, kom over i motsatt kjørebane. En annen Personbil, som også kjørte vestover, kolliderte i den foranliggende bilen, melder politiet.

Det oppsto deretter brann.

- Brannen oppsto like etter sammenstøtet. Det har vært en voldsom kraft i kollisjonen, sier politiet i Agder til Dagbladet.

Til sammen fem personer var involverte i ulykkesbilene. Fire av dem er tilnærmet uskadde, melder politiet.

Vitner på stedet forteller til Tvedestrandsposten at en kvinne med to barn skal ha klart å redde seg ut av den ene brennende bilen. Dette har vi enda ikke fått bekreftet av politiet. I den andre brennende bilen ble det sittende en person fast. Vedkommende ble klokka 16.40 bekreftet omkommet av politiet.

Politiet kan overfor Dagbladet ikke si noe om alder å kjønn på den omkomne.

Omdirigering Politiet i Agder meldte tidligere i ettermiddag om trafikkulykken. Det ble da meldt at personene i den ene bilen har kommet seg ut. Det er fortsatt minst en person inne i den andre bilen, opplyste politiet.

Alle nødetatene ble sendt til stedet, og luftambulanse er tilkalt.

Det skal være lange køer på stedet og politiet opplyser at E18 vil bli stengt i lengre tid. Politiet har startet omdirigering av trafikk via Vegårshei.

Politiet melder også at krimtekniker er og en ulykkesgruppe fra Statens vegvesen er sendt til ulykkesstedet.

Dagbladet følger saken.