OVERTENT: En person omkom etter en brann i Sandefjord i natt. Politiet fikk melding om brannen like etter klokka fem. Foto: Geir Olsen
OVERTENT: En person omkom etter en brann i Sandefjord i natt. Politiet fikk melding om brannen like etter klokka fem. Foto: Geir OlsenVis mer

En person omkom i boligbrann i Sandefjord

Skadeomfanget ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person omkom i en boligbrann like utenfor Sandefjord sentrum i natt. Brannvesenet jobber nå med etterslukking på stedet, og annekset er totalskadd.

Politiet i Vestfold ble varslet om brannen av en nabo like etter klokka 05.00 i natt, og da nødetatene kom til stedet var annekset overtent.

Et vitne på stedet opplyser til Dagbladet at en person ble hentet ut av bygningen. Ambulansepersonell utførte deretter førstehjelp på vedkommende, men livet sto ikke til å redde.

Ifølge operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold politidistrikt ble vedkommende hentet ut av brannvesenet rundt klokka 06.00.

Klokka 06.47 opplyste politiet at en person har omkommet. I tillegg fant brannvesenet en død hund.

Annekset ligger rett ved en enebolig i et boligområde like utenfor sentrum.

- To personer er registrert på adressen, men den andre personen har vi kontroll på. Men vi kan ikke utelukke at det befant seg flere personer inne i bygningen, sier Meyer.