En person omkom i kollisjon i Oslofjordtunnelen

Personbil fastklemt under lastebil.

ALVORLIG ULYKKE: Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter at et vogntog og en personbil har kollidert inne i tunnelen.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
ALVORLIG ULYKKE: Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter at et vogntog og en personbil har kollidert inne i tunnelen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person omkom i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil i Oslofjordtunnelen, opplyser politiet i Follo.

Politiet i Follo meldte tidligere i dag om om en front mot front-ulykke i Oslofjordtunnelen. En lastebil og en personbil hadde kollidert.

Politiet i Follo meldte like etter klokka 10.00 at de jobbet med frigjøring av personbilen som satt fastklemt under lastebil

- Det har vært en kollisjon mellom en trailer og en personbil. Én person er bekreftet omkommet. Vi har ikke identifisert personen ennå, opplyser politiets innsatsleder Ronny Samuelsen til Akershus Amtstidende.

Det var bare denne ene personen i personbilen.

- Vi vet ingenting om nasjonalitet. Føreren av lastebilen er uskadd, men naturlig nok preget av hendelsen, sier innsatslederen.

Vogntoget var lastet med sagflis, og det var ventet å ta tid å få ryddet opp og fjernet bilvraket og vogntoget.

Riksvei 23 var stengt helt fra Vassum-krysset til Kjellstad i Lier, hvor veien møter E18, skriver Østlandets Blad.

Tunnelen, som forbinder Hurum og Frogn, er over sju kilometer lang.

Saken oppdateres