Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person omkommet i drukningsulykke i Rogaland

Funnet av dykker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Personen ble funnet i Figgjoelven på Ålgård. Nødetatene, inkludert et Sea King-helikopter, rykket ut, men ifølge politiet var det vanskelig å komme til på grunn av bratt terreng.

- En voksen person er bekreftet omkommet, og vi er nå i ferd med å ta personen ut av det bratte området, sier operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt, Brit Randulff til Dagbladet.

Det var en dykker som fant personen i vannet, som etter kort tid ble bekreftet omkommet.

Politiet opplyser at det var barn som først så personen i vannet. De ga beskjed til kommunehuset, som deretter varslet politiet.

- Vi vet ikke hvordan personen havnet i vannet, og vi har foreløpig ingen vitner som så det, sier Randulff til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling