Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person pågrepet etter voldsepisoden i Moelv

Den pågrepne er en mann i slutten av 20-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet en person etter at en kvinne ble utsatt for grov vold i Moelv sentrum torsdag.

- Begge er av somalisk opprinnelse og det er en relasjon mellom dem, sier lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til NTB fredag ettermiddag.

Fredagens pågripelse skjedde på Vinstra i Gudbrandsdalen.

Politiet kunne gå til pågripelse av mannen etter å ha gjennomført omfattende teknisk og taktisk etterforskning i løpet av torsdag og fredag.

- Mannen vil bli avhørt om voldsutøvelsen han er siktet for og vil bli fremstilt for varetektsfengsling. Etterforskningen fortsetter for å bringe klarhet i omstendighetene rundt voldshendelsen, sier Krogstad

Alvorlige skader

Væpnet politi i Moelv lette torsdag etter gjerningsmannen etter at en kvinne i slutten av tjueårene ble funnet med omfattende skader om formiddagen.

Kvinnen er utenlandsk, men bor på Moelv. Hun skal ikke ha noen familie i området.

Kvinnen ble påført alvorlige skader flere steder på kroppen, men er utenfor livsfare. Kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Torvild Sveen sier hun har skader i ansikt, hender, mage og bryst.

Kvinnen ble funnet av forbipasserende like ved Kilde skole i Moelv.

Saken oppdateres.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling