En person savnet etter brann i eldresenter

Boenhet for eldre brant ned til grunnen utenfor Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) SISTE: En eldre mann er bekreftet død etter brannen i eldresenteret i Laksvatn cirka fem mil sør for Tromsø.

- Siste rapport er at bygningen er brent ned til grunnen. Brannvesenet driver nå etterslukkingsarbeid. Vi regner med å komme i gang med etterforskning og avhør av vitner i morgen, sier operasjonsleder Arild Falck Johansen til Dagbladet.no.
 

Politiet ble varslet om brannen via AMK klokken 22.03 i kveld, og var sammen med ambulansepersonell og brannvesenet raskt på stedet.

Operasjonsleder Arne Hågensen ved Tromsø politistasjon kunne i 22.30-tiden i kveld opplyse at en person var savnet i forbindelse med brannen.

- De tilbakemeldingene vi har fått foreløpig går ut på at det var fire personer involvert i brannen. To beboere og en pleier er kommet ut, mens en eldre mann fremdeles er savnet, sa Hågensen til Dagbladet.no.

I FULL FYR: Eldresenteret brant ned til grunnen. Brannvesenet driver nå etterslukkingsarbeid på stedet. Foto: Bente Iren Nilsen/Nordlys
I FULL FYR: Eldresenteret brant ned til grunnen. Brannvesenet driver nå etterslukkingsarbeid på stedet. Foto: Bente Iren Nilsen/Nordlys Vis mer