Obduksjonsrapport klar:

En person siktet for falsk forklaring etter dødsfall på Romerike

Ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd. 

MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet har satt igang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bolig i Nes på Romerike. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet.
MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet har satt igang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bolig i Nes på Romerike. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var i 14-tiden i går at en kvinne ble funnet død i sin bolig på Nes i Romerike.

Politiet startet umiddelbart etterforskning av saken, men har vært svært forsiktig med å kommentere detaljer i saken fram til lørdag ettermiddag.

Da hadde de fått resultatene etter den foreløpige obduksjonen av kvinnen.

- Det er ingenting i den foreløpige obduksjonsrapporten som tyder på at det har skjedd noe straffbart, men det vil såklart foretas en fullstendig obduksjon, sier jourhavende politiadvokat Christopher Opsahl til Dagbladet.

Pågrep en person

Fram til nå har politiet ikke ønsket å kommentere om noen er blitt pågrepet i forbindelse med dødsfallet.

Nå viser det seg at en person faktisk ble pågrepet.

- En person har vært pågrepet og siktet for falsk forklaring knyttet til saken, og er nå løslatt. Om siktelsen opprettholdes eller ikke er det for tidlig å gå inn på, sier Opsahl.

Fattet mistanke

Det var ambulansesentralen som varslet politiet om saken - og politiet fattet mistanke om at det kunne ha skjedd noe straffbart på grunn av omstendighetene rundt dødsfallet.

Opsahl ønsker ikke å kommentere hva som fikk politiet til å reagere, og vil heller ikke kommentere nærmere personalia om avdøde og siktede.

Han ønsker heller ikke å kommentere om lokalt politi har fått bistand fra Kripos i forbindelse med etterforskningen - og forklarer politiets forsiktighet med at Nes er en liten og gjennomsiktig plass.

- Det er ikke akkurat Oslo dette.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer