En person siktet for forsettlig drap på mann i Lyngdal

Begge er av utenlandsk opprinnelse. Politiet har ennå ikke identifisert personene. 

DRAP: En person med utenlandsk opprinnelse er siktet for et drap i Lyngdal. På bildet er en sivil politimann ved åstedet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DRAP: En person med utenlandsk opprinnelse er siktet for et drap i Lyngdal. På bildet er en sivil politimann ved åstedet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann er siktet for forsettlig drap etter at en mann ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld.

Agder politidistrikt holdt mandag ettermiddag en pressekonferanse i forbindelse med drapet.

- Det er skjellig grunn til mistanke at den siktede har noe med drapet å gjøre, sa politiadvokat Hellek Rue på pressekonferansen.

Politiet opplyser at det var en mann som drepte en mann i en bolig i Lyngdal. På adressen er det registrert en bolig for asylsøkere, men politiet ønsket ikke å kommentere det noe ytterligere.

Ikke identifisert

Politiet har verken identifisert den siktede eller den avdøde. Den siktede vil bli forsøkt avhørt i ettermiddag.

Det er oppretta et etterforskningsteam i forbindelse med drapet. Granskning av åstedet vil pågå i hele dag.

Den avdøde vil bli obdusert i løpet av dagen. Politiet ønsker ikke å gå noe mer inn på hvordan han ble drept, av hensyn til etterforskninga.

Det var klokka 23.39 i går politiet fikk en melding om en skadd person i en bolig i Lyngdal. Politiet var på stedet cirka 20 minutter etter at de mottok meldinga. Da de kom fram til stedet, var vedkommende død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer