Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person skadd i bilulykke

En mann er brakt til sykehus etter en bilulykke mellom Farsund og Lyngdal i Vest-Agder. Politiet har søkt med hunder i området etter å ha fått melding om at en annen bil var involvert i ulykken, og at denne sjåføren skulle ha stukket av fra åstedet. Men denne meldingen ser ikke ut til å være sann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Mandal fikk melding om ulykken kl. 06.10 i dag tidlig. Meldingen gikk ut på at to personer skulle ha vært innblandet i ulykken, og at den ene hadde stukket av fra åstedet. Den skadde personen ble fraktet med ambulanse til sykehus i Farsund. Omfanget av skadene var ennå ikke kjent.

Politiet rykket ut med hunder for å søke etter personen som angivelig skulle ha stukket av, men har så langt ikke funnet noen spor. Politiet søker fremdeles i området, men tror meldingen var en bløff, sier vaktsjef førstebetjent Svein Berg Bentsen ved Mandal Politistasjon til Dagbladet.no.

Like etter at politiet hadde fått melding om ulykken ble de også varslet om at en bil hadde blitt stjålet. Det var denne bilen som var innblandet i ulykken, og politiet tror det er en sammenheng mellom de to meldingene.

- Antakelig er det noen som har tjuvlånt bilen, og så krasjet med den, sier Berg Bentsen.

Han understreker at bileieren ikke er mistenkt for å være innblandet i dette forholdet.

Politiet har mistanke om promille i forbindelse med ulykken.