Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- En person sto i takluken og skjøt mot en Toyota Hiace

Kvinne i 50-årene var centimeter fra å bli truffet. Politiet etterlyser en mørk BMW etter det som kan ha vært et gjengoppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokken 22.22 i går kveld fikk politiet melding om skuddveksling i nærheten av Shell-stasjonen på Karihaugen i Lørenskog.

Politiet tror det dreier seg om et gjengopprør, og etterlyser nå en mørk BMW etter skuddramaet.

- En person sto i takluken og skjøt mot en Toyota Hiace. Det er mulig at det ble avfyrt skudd tilbake mot BMW\'en før den kjørte av gårde i høy hastighet, opplyser operasjonsleder Stig Tonsjø ved Oslo politidistrikt.

- Jeg kan ikke utelukke at det dreier seg om et gjengoppgjør, sier Tonsjø til Dagbladet.no.

Kvinne beskutt

Like etter ble en tilfeldig kvinnelig bilist i 50-årene beskutt i Solheimveien. Heldigvis slapp hun fra skyteepisoden uten fysiske skader.

- Bilen ble truffet av et prosjektil som pulveriserte bakruten på bilen hennes. Kvinnen selv kom ikke til skade, forteller Tonsjø, som sier til Dagbladet.no at politiet ser meget alvorlig på denne hendelsen.

Prosjektilet ble senere funnet inne i bilen hennes.

image: - En person sto i takluken og skjøt mot en Toyota Hiace

Brennende bil

Omkring klokka 23.00 fikk politiet melding om en bil som stod i brann ved Bryggeriveien i Gjelleråsen nær Ringnes bryggeri. Det viste seg å være Toyota Hiace\'en.

- Bilen er meldt stjålet i Oslo, sier Tonsjø.

De involverte bilene i skuddramaet undersøkes nå av politiet.

Etterlyser BMW

I samarbeid med politiet på Romerike er det gjort flere tekniske funn ved åstedet. Deriblant flere tomhylser fra forskjellige våpen.

Nå håper politiet på hjelp fra publikum, og ønsker å komme i kontakt med vitner som har observert skuddepisoden eller bilene.

- Det er snakk om en svart eller mørk BMW som er sett i høy hastighet. Bilen er muligens av typen M3, M5 eller 318, har sotede vinduer og er senket, opplyser Tonsjø.

image: - En person sto i takluken og skjøt mot en Toyota Hiace