Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person til avhør etter mistenkelig dødsfall i Oslo

Kvinne funnet død i bolig på Nordberg i Oslo.

SPERRET AV: Politiet har sperret av et område etter at en kvinnen ble funnet død i en enebolig på Nordberg i Oslo i ettermiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Huset i bakgrunnen er ikke huset der personen er funnet. Foto: Ida Hilde Mathisen
SPERRET AV: Politiet har sperret av et område etter at en kvinnen ble funnet død i en enebolig på Nordberg i Oslo i ettermiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Huset i bakgrunnen er ikke huset der personen er funnet. Foto: Ida Hilde Mathisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 18.30-tida i kveld holder politiet ennå alle muligheter åpne etter at en person ble funnet død i en bolig på Nordberg i Oslo i ettermiddag. Én person er tatt med inn til avhør, men har kun status som vitne i saken.

Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Ifølge VG Nett gjør tegn på åstedet at politiet mistenker at personen er drept.

- Vi fikk melding klokka 12.55 om et funn av en død person. Det etterforskes foreløpig som et mistenkelig dødsfall, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved krimvakta i Oslo-politiet til Dagbladet.

Det skal være en eldre kvinne som er funnet død, men politiet vil ikke gå ut med flere opplysninger før på en pressekonferanse klokka 20 i kveld.

Politiet forsøkte i kveld å avdramatisere etterforskningen, men avviser samtidig at det er funnet en naturlig forklaring på dødsfallet.

- Vi dementerer at vi har slått drapsalarm. Vi er ute og jobber med et dødsfall som vil ser på som mistenkelig, sier Ole Petter Jakobsen ved Kriminalvakta i Oslo-politiet til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media