Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En person til sykehus med skuddskader etter innbrudd

Svært uoversiktlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øst politidistrikt har pågrepet fem personer i forbindelse med et mulig innbrudd i Marker kommune i Østfold onsdag kveld. En person er sendt til sykehus med en skuddskade.

Politiet opplyser at saken framstår som svært uoversiktlig, og at det etterforskes bredt for å avklare hendelsesforløpet.

Først skal politiet ha fått en melding om at det hadde vært et vært et innbrudd i en bolig på et gårdsbruk i Marker kommune rundt klokken 23.

- Meldingen gikk videre ut på at tyven skal ha stukket av til skogs. Det ble også opplyst at det skal ha blitt avfyrt skudd på stedet, skriver politiet i en pressemelding.

Noen timer senere fikk de beskjed om at en person hadde ankommet legevakten i Askim med det som trolig er skuddskader i foten, men også andre skader.

- Denne personen er fraktet videre til sykehus. Han skal ikke være livstruende, men alvorlig skadd. Politiet setter denne meldingen i sammenheng med innbruddet i Marker, opplyser politiet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram