Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En Range Rover

BÆBU (Dagbladet): Velkommen til Bæbu (734 m.o.h.). Fem minus, blå himmelspor, rød vin og prima forhold. I natt har det vært VM-fest i grendehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dugnadsbygningen som ligger rett ved kolonialforretningen til han Olaf Sverre Mylylätsab. Finnen som kom hit for over 50 år siden. På bakglatte furuski.

Nevnte kolonialeier var selvsagt seiersfestens hedersgjest. Han er den direkte årsaken til at finnenes gullsluker banket våre høytlønte trikotgutter. Olaf er svogeren til onkelen til faren til Mika.

På grendefesten ble det for øvrig servert hjemlaget bløtkake og dram i Granbaren Dans og Tilstelning. Trioen De Sovende Nymfomaner sang.

(Reklame): Nesten alle veier fører til Bæbu. Gratis parkering og et stormarked med godt brukte herrebunader. Bæbu, et høydefjøs for oss, et tettsted for deg.

Den yngre garde, derimot, var ikke representert ved tilstelningen. De åtte bofaste satt i stua hennes Åshild og så på Bjørn Dæhlies egenproduserte skrytevideo. Filmen ble godt likt, sjøl om den var blitt prakket på dem av en omreisende selger fra Sponsorbarneservice.

Under finnefestens gang ble det imidlertid tid til å løfte blikket, og et kjøkkenglass, for Jesus, Juan Jesus Gutierrez fra Spania. Han gikk inn til en solid 13. plass i går. Foran både Skjeldal og Hetland.

Jesus bodde en tid hos sin fetter. På gården øvre Bæbu. Jesus viste i går at han også kan gå på snøen. Dog uten det nødvendig støtteapparatet i bakhånd, f.eks Det Kgl. Norske Smøreakademi.

Siste: Lenge etter at Elin Nilsen ble beste nordnorske på 15 kilometer, kom det et sendebud fra nabobygda. Mye kan tyde på at Munchs beste uvenn, Pål Enger, er observert sammen med Davy Wathne i en svart Range Rover på vei hit. I baksetet sitter muligens en saueflokk fra TV2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media