En reddende engel

Terje Håkonsen vil personlig betale gjelda på omtrent 100 000 kroner som han og Daniel Franck har i Stamsund etter snowboardfesten i vinter. Håkonsen synes det er galt at idrettsungdom skal lide på grunn av deres arrangement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går skrev Dagbladet at The Arctic Challenge (TAC), selskapet som Terje Håkonsen eier sammen med Daniel Franck, skylder idrettslaget i Stamsund rundt ett hundre tusen etter snowboardshowet i Lofoten. I dag sier Terje Håkonsen, via sin rådgiver Henning Andersen, at han synes det er helt galt at idrettslaget skal slite økonomisk på grunn av ham og Daniel Franck.

Av egen lomme

- Terje vil ta kontakt med idrettslaget umiddelbart og sørge for at gjelda blir betalt, og han vil om nødvendig betale av sin egen lomme, sier Henning Andersen.

- Dette er jo helt supert, sier leder i Stamsund Idrettslag, Marit Pedersen Omland.

- Nå kan vi alle puste lettet ut, og jeg stoler på at saken snart er ute av verden. Jeg ønsker Terje Håkonsen og Daniel Franck hjertelig velkommen tilbake til oss. Vi vil jo så gjerne ha dette arrangementet, vi også, det ble bare litt dyrt, sier Omland.

Uenig med Franck

Terje Håkonsen er langt mer imøtekommende overfor idrettslaget enn kollega Daniel Franck. Daniel Franck sa i går i Dagbladet at han synes kritikken fra idrettslaget er barnslig, og folk i Stamsund ikke har noe å klage over, fordi han og Terje Håkonsen har gitt Stamsund mye medieoppmerksomhet.

- Vil støtte barn

- Terje er en veldig anstendig fyr som ønsker å støtte barn og unge som driver idrett, derfor vil han at idrettslaget skal få tilbake pengene sine så fort som mulig, sier Henning Andersen.

Håkonsen og Francks selskap TAC skylder også næringsdrivende i Stamsund penger. I tillegg har de en kontrakt med idrettslaget hvor de forplikter seg til å kjøpe inn en snøkanon til to millioner kroner. Dette vil ikke Håkonsen dekke av egen lomme.

ILER TIL:</B> Snøbretthelten Terje Håkonsen punger ut for at Stamsund Idrettslag ikke skal lide etter oppvisningen og konkurransen sist vinter.