Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En rekke skudd avfyrt mot leilighet i Oslo

- Sammenheng med knivstikking i sigøyneroppgjør tidligere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Politiet har rykket ut etter at det er avfyrt en rekke skudd mot en leilighet i Badebakken på Bjølsen i Oslo i 21-tida i kveld. Politiet har ikke kjennskap til at noen skal være skadd.

- Vi tror skuddepisoden har sammenheng med knivstikkingen i Lodalen tidligere i dag, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet er på utkikk etter to biler som forsvant fra stedet etter skytingen.

- Vi har pågrepet to personer, og flere personer kontrolleres, sier operasjonsleder Ellen Ulvin i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har også gått til aksjon ved et leilighetskompleks ved Valle Hovin i Oslo.

Knivstikking

Klokka 13.52 fikk politiet melding om om et masseslagsmål i Lodalen, like utenfor Oslo sentrum.

- Da vi kom til stedet var to personer knivstukket, uttalte Marianne Grindaker, opersjonsleder ved Oslo politidistrikt til NRK.

To personer, en mann i slutten av 40-åra og en mann i 20-åra, ble fraktet til Ullevål sykehus og til legevakt etter knivstikkingen. Resten av de involverte forlot stedet, men politiet fant dem igjen på Bjølsen i Oslo.

- Vi fant noen av dem igjen, og en av dem var knivstukket. To av de andre involverte er tatt inn til avhør, opplyser vaktleder Jon Rune Lande ved sentralvakta i Oslo til Dagbladet.no.

KNIVSTIKKING OG SKYTEDRAMA: Ifølge politiet skal det dreie seg om et oppgjør i sigøynermiljøet. Foto: ERIK JOHANSEN
KNIVSTIKKING OG SKYTEDRAMA: Ifølge politiet skal det dreie seg om et oppgjør i sigøynermiljøet. Foto: ERIK JOHANSEN Vis mer

Den siste mannen med knivskader, som er i 20-åra, ble også fraktet til Ullevål sykehus. Ingen av de involverte skal være alvorlig skadet.

Krangel mellom to sigøynerfamilier
Lande opplyser at alle de involverte er sigøynere, og at det trolig var en krangel mellom to sigøynerfamilier som utløste slagsmålet. Miljøet er kjent for politiet fra tidligere.

De tre skadde er fra begge familiene. Det er ikke klart hvor mange personer som var involvert, men politiet har registrert fire biler i Lodalen, der slåssingen foregikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media