- En ren voldtekt av arbeidslivets spilleregler

Det kaller Jack Netskar i Norsk Flygerforbund den nye selskapsstrukturen Norwegian annonserte idag.

VOLDTEKT AV SPILLEREGLER: Jack Netskar i Norsk Flygerforbund mener Norwegians påfunn om å endre selskapsstrukturen midt under en streik, er en ren voldtekt av arbeidslivets spilleregler. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.
VOLDTEKT AV SPILLEREGLER: Jack Netskar i Norsk Flygerforbund mener Norwegians påfunn om å endre selskapsstrukturen midt under en streik, er en ren voldtekt av arbeidslivets spilleregler. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norwegian-pilotene fulgte ikke Bjørn Kjos sitt ultimatum om å møte til forhandlinger torsdag klokka 15. Da sendte Norwegian Air Shuttle pilotene enda lenger ned i selskapspyramiden, ved å opprette tre nye datterselskaper pilotene fra Norge, Sverige og Danmark skal være ansatt i.

Reaksjonene på grepet er sterke. Sveriges statsminister Stefan Löfven ble i spurt om hva han syntes om konflikten i den svenske riksdagen i dag.

- I denne konflikten ser vi utstrakt bruk av streikebrytere. Det er fullstendig usselt. Hva synes statsministeren? Spurte Vänsterpartiet-leder Jonas Sjöstedt

-  Statsministeren synes det er fullstendig usselt å sette inn streikebrytere. Det trenger du ikke lure ett sekund på, svarte Löfven, ifølge  Expressen.

Voldtekt av spilleregler Jack Netskar, ansvarlig for internasjonale spørsmål i Norsk Flygerforbund, bruker enda sterkere ord.

- Det som skjer nå er en ren voldtekt av arbeidslivets spilleregler under en forhandling. Jeg har vel knapt nok sett maken i Skandinavia, sier Netskar, som mener pilotene ikke må rikke seg en millimeter for Norwegian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer