Donald Trumps Russland-etterforskning

En republikansk firerbande kan avgjøre Trumps skjebne

En uoffisiell koalisjon av fire svært forskjellige republikanere har tatt grep om Russland-etterforskningen til Senatets etterretningskomité.

HARDT PRESSET: USAs president Donald Trump har fortsatt å tvitre sinte meldinger om Russland-etterforskningen. Foto: Mark Wallheiser/Getty Images/AFP
HARDT PRESSET: USAs president Donald Trump har fortsatt å tvitre sinte meldinger om Russland-etterforskningen. Foto: Mark Wallheiser/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): USAs president Donald Trump og hans medarbeidere er under etterforskning for å ha samarbeidet med Russland om å påvirke fjorårets valg og for å hindre rettssvesenets arbeid.

Spesialetterforsker Robert Mueller er utnevnt at det amerikanske justisdepartementet og driver en kriminaletterforskning som også omfatter Trump selv etter at presidenten sparket daværende FBI-sjef James Comey i mai. Samtidig driver kongressen sine etterforskninger. Det kan i verste fall ende med riksrett for Trump.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer