Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En siktet etter pengetransportran

Politiet i Larvik har siktet en person etter ranet av en pengetransport fredag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personen er siktet for medvirkning til grovt ran, og blir sannsynligvis fremstilt for varetektsfengsling i morgen, sier politiadjutant Aud Sønderland i Larvik politidistrikt til NRK.

De tre som ranet pengetransporten fredag ettermiddag, fikk trolig med seg flere millioner kroner.

Ranet skjedde ved 14.30-tiden fredag, da tre menn, maskert med finlandshetter og bevæpnet med AG3-geværer, truet til seg penger fra to Falken-vektere i bakgården til Sparebanken NORs filial på torget i Larvik.

Pengekoffertene som ranerne fikk med seg er såkalte SQS-kofferter, noe som innebærer at de sprenges og innholdet ødelegges dersom de blir forsøkt åpnet på unormalt vis. Koffertene inneholder også flere sporingsanordninger, slik at politiet har mulighet til å peile inn koffertene - og dermed også ranerne.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling