Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En skadd i busskollisjon i Rogaland

Hentet av luftambulanse etter at Haukeliekspressen kolliderte med to personbiler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En person ble hentet med luftambulanse etter at Haukeliekspressen var involvert i en ulykke med to personbiler onsdag ettermiddag.

Ulykken skjedde på E134 ved avkjørselen til Frønsdal i Ølen kommune i Rogaland. Politiet fikk melding om ulykken klokken 14.19 onsdag, melder Grannar.no.


- Det er to biler som har vært involvert i en kollisjon med Haukeliekspressen, men vi har foreløpig ikke oversikt over hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Terje Tonning i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.


En mann ble fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset opplyser til NTB at mannen fikk lette skader, men at han blir liggende til observasjon over natta.


(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling