TRAGEDIEN:  Rallybilen kjørte av veien i Dalsroa i Andebu i går og traff den 10 år gamle jenta som fulgte Rally Larvik innenfor dette gjerdet sammen med sin far og åtte andre tilskuere. Foto: TORBJØRN BERG.
TRAGEDIEN: Rallybilen kjørte av veien i Dalsroa i Andebu i går og traff den 10 år gamle jenta som fulgte Rally Larvik innenfor dette gjerdet sammen med sin far og åtte andre tilskuere. Foto: TORBJØRN BERG.Vis mer

- «En stjerne skinner i natt» betydde mye for henne

Medelever kom med innspill til minnetale for 10-åringen i Andebu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Noen gråt, noen var lei seg og andre var sinte.

Skolekameratene i 5. klasse og foreldrene var samlet på Andebu skole i ettermiddag for å prate og sørge sammen etter tragedien i går der en 10 år gammel medelev mistet livet i rallyulykken.

-Jeg fortalte alt vi vet om det som hadde skjedd og at det er helt normalt å reagere ulikt på sorg, sier rektor Inger Hillestad til Dagbladet.

Det var 38 femteklassinger på skolen.

Alle som ikke var bortreist på ferie møtte fram til praten med rektor i dag, og gikk over til en minnestund i den fullsatte kirken i Andebu etterpå.

I morgen tidlig samles alle på skolen til en lukket minnestund der de vil tenne telys i gymsalen.

På møtet i dag spurte rektor om forslag til hva som bør være med i minnetalen hennes i morgen.

Det kom mange innspill fra femteklassingene.

En stjerne skinner
- Vi har ingen elever å miste, og dette er et stort tap for oss alle. 10-åringen som nå er borte for oss var en veldig aktiv og en veldig glad jente. Hun sang i kor, og under minnestunden i morgen skal noen elever synge En stjerne skinner i natt. Den sangen betydde noe spesielt for henne, sier rektor Inger Hillestad.

Her er Eivind Skeies tekst til den kjente julesangen.

Og her kan du høre en annen sangglad ungjente, Nora Foss Al-Jabri, synge En stjerne skinner i natt til Tore Aas' melodi.