En tidligere Secret Service-agent er mistenkt for kidnappingsplaner

Ville fjerne en som jobbet mot hans søknad som ny sheriff i Georgia i USA.

PÅGREPET: James Bartee har jobbet i Secret Service og kjemper nå for å bli sheriff i Oceonee County i Georgia i USA. Denne uka ble han pågrepet, mistenkt for å planlegge kidnapping. Foto: FACEBOOK
PÅGREPET: James Bartee har jobbet i Secret Service og kjemper nå for å bli sheriff i Oceonee County i Georgia i USA. Denne uka ble han pågrepet, mistenkt for å planlegge kidnapping. Foto: FACEBOOKVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): James Bartee (54), tidligere Secret Service-agent, som for tiden har en kampanje for å bli den nye sheriffen i Oconee County i Georgia i USA, er nå mistenkt for å ha planlagt å kidnappe en pensjonert dommer, skriver ABC News.

Bartee ble arrestert på onsdag, mistenkt for å ha forsøkt å betale noen for å kidnappe den tidligere dommeren James Williams Jr., som prøver å fjerne Bartee fra kampen om sheriff-stillingen.

Rømningsfare Den tidligere agenten er frigitt mot en kausjon på 10 000 dollar, men har blitt fratatt passet, på grunn av fare for rømming, ifølge lokale medier.

- Sannheten vil komme fram, sa Bartee til pressen som hadde møtt fram på ett av rettsmøtene.

Men ifølge lydopptak, som ble sitert i arrestasjonsorderen, skal Bartee ha planlagt kidnappingen i flere dager før han ble pågrepet av politiet.

På sin kampanjeside på internett skriver Bartee at han ikke er skyldig, og fortsetter kampen om stillingen som sheriff, selv om en dom ikke kommer før valget i midten av juni.

Krangel På kampanje-siden til Bartee på Facebook kan man se at det var en pågående krangel mellom han selv om Williams, skriver ABC News.

- James Bartee ønsker at alle skal vite at hans kandidatur til stillingen som sheriff er lovlig, står det på siden.

Ifølge nettsiden til hans kampanje var Bartee ansatt i Secret Service i 25 år før han ble pensjonert i 2000, da han var en «Senior Special Agent». Secret Service har bekreftet for ABC News at Bartee har vært ansatt, men ville ikke si noe om hvor lenge eller hvilken type jobb han hadde.

Denne nyheten kom som nok en dårlig nyhet for Secret Service, som i april ble rystet av flere skandaler. Da kom det fram at agenter flere ganger hadde hatt omgang med prostituerte og strippere i forbindelse med jobbreiser.