En til sykehus etter slåsskamp i Porsgrunn - gjerningsmann på frifot

Politiet har kontroll på situasjonen etter en slåsskamp på et utested i Porsgrunn. En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt slått i hodet.

Politiet fikk melding klokka 1.40 natt til mandag om slåssing på utestedet i Jernbanegata i Porsgrunn. Hendelsesforløpet er ukjent, men det arbeides med å få oversikt.

- Det vi vet er at i hvert fall tre menn var involvert. To er i 20-årene og han siste i 40-årene. De var i håndgemeng på stedet, men vi vet ikke om det var inne eller ute, sier operasjonsleder Anne Meyer ved Sørøst politidistrikt til NTB.

Knapt 40 minutter etter politiet mottok meldingen hadde de fått kontroll. En mann med mulig hodeskade ble sendt til sykehus med ambulanse.

Ifølge politiet er en litauisk mann innbrakt for å nekte å oppgi ID til politiet og for å ha forsøkt å slå en bartender på utestedet. Et vitne så at fornærmede som ble slått i hodet og som endte på sykehus ble slått av en mørkhudet mann. Han er fortsatt på frifot, og vi har ingen ytterligere beskrivelse nå, opplyser politiet.

Mandags morgen opplyser politiet til Dagbladet at det fremdeles bare er en som er pågrepet i saken, og at det gjenstår etterforskning før de kan si noe om hva som har vært foranledningen til slåsskampen.