NY FERRARI: Slik så den nye Ferrarien til en uheldig brite ut bare en time etter at den var kjøpt for snaut 2,1 millioner kroner. Eieren kom fra ulykken med bare blåmerker og mindre kutt. Foto: South Yorkshire Police
NY FERRARI: Slik så den nye Ferrarien til en uheldig brite ut bare en time etter at den var kjøpt for snaut 2,1 millioner kroner. Eieren kom fra ulykken med bare blåmerker og mindre kutt. Foto: South Yorkshire PoliceVis mer

En time etter at sjåføren hadde kjøpt Ferrari for 2,1 millioner, så bilen slik ut

Føreren mistet kontroll over den nye Ferrarien sin. - Jeg fikk den akkurat. Hentet den for en time siden, sa den uheldige føreren til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En helt ny eier av en Ferrari 430 Scuderia, kjøpt for snaut 2,1 millioner norske kroner (200 000 britiske pund), kom ikke lagt før den ble totalvraket, skriver BBC.

Den uheldige hendelsen fant sted i et veikryss i South Yorkshire i England torsdag ettermiddag, bare en time etter at bilen var kjøpt.

Det var vått i kjørebanen, og det førte til at den helt nye Ferrarien skled ut av kjørebanen, føyk 50 meter bortover et jorde og tok full fyr.

Da politiet kom til stedet, fant de føreren med bare mindre skader, som kutt og blåmerker. De ble svært overrasket, skriver South Yorkshire-politiet selv på Facebook, hvor de også publiserte bilder av den totalvraka bilen.

Helt ny bil

Politiet spurte sjåføren ved ulykkesstedet om hvilken bil han hadde.

- Det var en Ferrari, svarte eieren.

VRAK: Det var ikke mye igjen av den helt nye Ferrarien en time etter at eieren hentet den. Foto: South Yorkshire Police
VRAK: Det var ikke mye igjen av den helt nye Ferrarien en time etter at eieren hentet den. Foto: South Yorkshire Police Vis mer

Lit stolt og trolig samtidig veldig skuffet, sa han videre:

- Jeg fikk den akkurat. Hentet den for en time siden.

Den svært uheldige og helt ferske eieren av en Ferrari 430 til 2,1 millioner kom uskadd fra hendelsen og var sånn sett veldig heldig, mener politiet.

Glatte veier

Videre kommer politiet med en oppfordring om å kjøre rolig og ta hensyn til forholdene i veibanen i området.

De siste ukene skal det ha vært en rekke slike hendelser i området, hvor førere ikke har tatt hensyn til været og kjøreforhold.

- Ta mer hensyn, oppfordrer politiet.

UHELDIG RYGGING: En kvinne i Virginia i USA rygget opp på en rød Ferrari 458 Speciale som sto parkert bak henne. - Er du seriøs? Det er det dummeste jeg har sett, roper eieren av Ferrarien. Video: Instagram/novacarz via Storyful. Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/nyheter/da-han-kom-ut-og-sa-hva-kvinnen-hadde-gjort-med-ferrarien-hans-kunne... Vis mer