Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En times ventetid på Gardermoen

Åtte sluser tar 2000 i timen.

KØ: Slik så det ut på Gardermoen søndag. I ettermiddag var det også kø. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
KØ: Slik så det ut på Gardermoen søndag. I ettermiddag var det også kø. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ventetiden i sikkerhetskontrollen på Gardermoen var onsdag ettermiddag om lag en time, og de åtte åpne slusene tok unna rundt 2.000 passasjerer hver time.

Direktør Espen Ettre ved Oslo lufthavn sier til NTB at trafikken de to siste dagene er redusert med rundt 20 prosent på grunn av vekterstreiken.

Ettre sier at man ikke venter større problemer utover kvelden. Tvert imot vil ventetiden etter hvert kunne bli litt kortere.

Han bekrefter at Oslo lufthavn på travle dager kan ta unna rundt 4.000 passasjerer i sikkerhetskontrollen hver time og at ventetiden vanligvis ikke overstiger fem minutter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling