Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- En tjeneste å gå til sengs med Lady Di

- Jeg gjorde Charles en tjeneste ved å gå til sengs med Diana, hevder den tidligere offiseren James Hewitt i et fjernsynsprogram som sendes neste uke. Deler av hans uttalelser er lekket ut i pressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): James Hewitt sier også i programmet at prinsesse Diana var god i senga.

Og han tror ikke noen synes det gjorde noe at han var prinsessens elsker.

- Jeg tror Charles sannsynligvis var takknemlig for at noen tok seg av kona hans mens han knullet Camilla Parker Bowles, sier han.

Hewitt tjenestegjorde i den første krigen mot Irak, Golfkrigen, etter at han var blitt kjent med prinsesse Diana. Han fikk 64 brev fra henne, mange av dem er fylt med kjærlighetserklæringer og lengsel etter hans seksuelle tjenester.

Programmet kalles «Confession of a cad» (En simpel fyrs bekjennelser) og sendes på Channel4 neste torsdag.

- Vi lager dette programmet fordi jeg er en total drittsekk, og vi prlver å gjøre meg til en litt mindre drittsekk, sier Hewitt i programmet.

Med tanke på reaksjonene som har dukket opp i britisk presse, og de redigeringene Channel 4 har gjort, er sannsynligheten for det veldig liten.

I et av brevene skrev Diana: «Grunnen skjelver når jeg får brev fra min ørkenvenn.» «Gledesskrik, tårer, og andre følelser.» «En gal kvinne er løs.»

Et annet sted skrev hun: «Så det er 30000 kvinner i Golfen (...) «De skulle klare å holde deg beskjeftiget, min venn.» «Variasjon er det viktigste.»

At et slikt program vises, har vakt protester og avsky fra mange som elsket prinsessen.

Dianas dødsbo trodde de kunne forby offentliggjørelse, men det gikk ikke.

Britisk lov sier at «et rimelig utdrag» av slike private brev kan gjengis, hvis det tjener en offentlig debatt. Og debatt blir det garantert.

SENGETJENESTE: Diana sendte 64 kjærlighetsbrev til...
...James Hewitt, fylt med kjærligetserklæringer og lengsel etter hans seksuelle tjenester.