En tredje bombe uskadeliggjort av politiet

Trolig et bombebelte.

USKADELIGGJORT: Belgisk politi har uskadeliggjort en tredje bombe som ble funnet ved Zaventem lufthavn tirsdag. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/NTB Scanpix
USKADELIGGJORT: Belgisk politi har uskadeliggjort en tredje bombe som ble funnet ved Zaventem lufthavn tirsdag. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tredje bombe, som ble funnet ved Zaventem lufthavn etter terrorangrepet tirsdag, er uskadeliggjort av belgisk politi, melder flere britiske medier, blant annet Sky News. 

Tidligere på dagen ble flyplassen rammet av to bomber, men en tredje sprengladning gikk ikke av under angrepet.Ifølge The Telegraph er det antatt at det dreier seg om et bombebelte. Ifølge avisa var de to bombene som gikk av under angrepet tirsdag morgen en koffert-bombe og et bombebelte. 

Til sammen 34 personer er nå bekreftet drept i angrepene i Brussel. 20 av dem ble drept i eksplosjonen på metroen, bekrefter borgermesteren i Brussel. 14 ble drept på Zaventem lufthavn, melder RTBF. 

Minst en av bombene som gikk av på Brussel lufthavn inneholdt spiker, melder en belgisk TV-kanal.Elleve personer blir behandlet for brudd og dype kutt forårsaket av glass og spiker, opplyser sykehusdirektør Marc Decramer ved universitetssykehuset i Leuven til den flamske kringkasteren VTM, ifølge NTB.

Personene er alvorlige skadd etter bombeangrepene på flyplassen. For tre av dem er tilstanden kritisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer