En ukes varetekt

En 50 år gammel Oslo-mann ble fredag varetektsfengslet i én uke etter at han i går skal ha gjort forsøk på overgrep mot ei seks år gammel jente i boligområdet Romsås i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Under møtet i forhørsretten reduserte politiet sin begjæring om fengsling fra fire til to uker. Forhørsretten gikk bare med på én uke, fordi det ble ansett som lite trolig at mannen kunne forspille noen bevis.

-50-åringen har ikke tilstått, sier politiinspektør Mette Haldorsen ved Oslo politikammer.

Mannen skal ha lagt hånden over jentas munn og deretter befølt henne med den andre hånden. Etter at jenta hadde beskrevet mannen for politiet, ble han etter kort tid pågrepet nær hjemmet til jenta.

- Mistenkte satt i går i avhør hos politiet, men tilsto ikke det jenta påsto at han hadde gjort mot henne, sier Haldorsen.

Naboer på Romsås samlet seg i går ettermiddag for å snakke om det som hadde skjedd med jenta. Mange var sjokkert over at et overgrep av denne type kan skje i et fredelig boligområde midt på lyse dagen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer