Gutt (1) kritisk skadd etter barnehageulykke:

- En ulykke som rammer veldig hardt. Tankene våre går til foreldrene

Torsdag ble en ettåring funnet bevisstløs, hengende fast i en stropp i barnevogna. Mandag åpner barnehagen i Bergen dørene igjen.

KRITISK SKADD: Ettåring skal ha blitt hengende fast med stropp rundt halsen etter ulykke i denne barnehagen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
KRITISK SKADD: Ettåring skal ha blitt hengende fast med stropp rundt halsen etter ulykke i denne barnehagen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- De ansatte er sterkt preget. Vi har forsøkt å følge de opp på en best mulig måte. Det har vært samtaler med bedriftshelsetjeneste og kriseteamet til Bergen kommune til stede. Vi gjennomgår en viktig prosess. Folk merker dette veldig forskjellig, sier Ove-Christian Fredriksen i Akasia.

Han er administrerende direktør i organisasjonen som eier barnehagen hvor en ett år gammel gutt torsdag ble funnet bevisstløs, hengende fast i en stropp i barnevogna.

Fredag valgte barnehagen å holde stengt for å ta vare på de ansatte.

- Vi valgte å stenge på grunn av de ansatte, ikke politiets arbeid på stedet. Dette er en ulykke som rammer oss veldig hardt, og vi har aldri opplevd noe liknende tidligere. Tankene våre går til foreldrene og pårørende, sier Fredriksen til Dagbladet.

Støtte fra foreldre

Gutten som ble funnet bevisstløs ligger fremdeles innlagt på Haukeland universitetssykehus. Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge ettåringen satt fast med stroppen rundt halsen. Tilstanden karakteriseres som kritisk.

Politiet har avhørt ansatte og foretar tekniske undersøkelser på stedet, blant annet av vogna gutten skal ha falt ut av. Denne skal ha befunnet seg innendørs, da ulykken skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer