Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En vampyr i Birmingham?

En monsterhistorie er løs i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Herjer det en blodsugende og biteglad vampyr i den engelske byen Birmingham? Myndighetene har ihvertfall et svare strev med å avkrefte ryktene som farer i deler av befolkningen, skriver den engelske avisa Guardian.co.uk.

En av historiene handler om mannen som ble bitt på gata. Da naboene strømmet til for å redde ham, fikk de en på tygga av den mulige vampyren. Eller hva med dama som mistet deler av hånda i legendens kjever? Sant eller ei, tipsene har strømmet inn til lokale medier, men foreløpig tar politiet det med ro. For det første mangler de et offer:

- Vi har ikke mottatt en eneste rapport fra folk som hevder de er  bitt. Dette ser ut til å være en vandrehistorie, sier en talsmann for politiet i Birmingham.

De vitnene som skal ha sett gjerningsvampyren sier angriperen er mørk og i slutten av tjueåra. Og skulle det være en vampyr løs har den katolske presten Anthony Rohan løsningen.

- Jeg har hørt historien rundt om. Men jeg er ikke bekymret. Jeg har flere krusifikser hjemme.

NOSFERATU: Willem Dafoe som Max Schreck, mannen som spilte Graf Orlok i klassikeren «Nosferatu». Foto: SCANPIX
NOSFERATU: Willem Dafoe som Max Schreck, mannen som spilte Graf Orlok i klassikeren «Nosferatu». Foto: SCANPIX Vis mer
VAMPYR LØS?</B> Herjer det en vampyr i Birmingham eller er det bare en vandrehistorie.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media